Foldedører

Design din foldedør etter dine ønsker

Vi ordner gode priser og riktig dør til deg. Send oss mål og hvilken type dør du ønsker. Vi gir deg en pris.

Unik balkongløsning i ett konkurranseutsatt boligmarked

Energi- og miljøriktig åpning mot terrasser, altaner eller….

I sin grunnkonstruksjon er Lacuna-foldedøren et nytt produkt. Med et helt nytt funksjonelt, energiriktig og patentert design fra Lacuna A/S har vi skapt et produkt med helt unike kvalitative egenskaper. Slipp lys, natur og fuglekvitring inn i stuen og kjøkkenet. Eller gjør innekjøkkenet til et ”utekjøkken” på få sekunder. Lacuna-foldedøren fungerer også meget bra som romdeler.

Individuelle løsninger til alle former for bygg

Med opp til 6 m spennvidde kan Lacuna-foldedøren brukes i alle typer bygg, hvor det er ønskelig å slippe lys og natur inn i rommet eller å dele det opp.

  • Foldedører til Privatbolig
  •  
  • Foldedører til Etasje eiendom
  •  
  • Foldedører til Forretningsbygg
  •  
  • Foldedører til Institusjonsbygg

Lacuna-foldedøren tilpasses hvert enkelt prosjekt mht. mål og utseende. Med eller uten sprosser, fyldninger og sol-skjærming? Lakkert eller oljebehandlet? Osv. – du bestemmer selv.

Frekhaug Trevare AS ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på foldedører. Vi har som mål at alle våre kunder skal føle begeistring over den totale kvaliteteten de får hos oss. Med det tenker vi på evnen til å være kreativ, ideskapende, engasjerende og ansvarsbevisst.

Vi har lang erfaring og vet hva som er viktig når du velger hvilken foldedør som passer til ditt prosjekt. Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid på våre Lacuna foldedører.

Vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Hordaland, Lindås, Meland, Åsane, Austrheim, Masfjorden, Sotra, Askøy med mer.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller bruk vårt forespørselsskjema, så kan vi gi deg en pris på ønsket størrelse.

Referanser

Fortell oss litt om det og vi tar kontakt.